Aktualno

Omejene možnosti sloga

Sedežna garnitura Lucas
Pri nakupu nove zofe se marsikdaj srečamo z omejenimi možnostmi sloga. Ko razmišljate o sedežnih garniturah, počivalnikih ali drugem oblazinjenem pohištvu po meri, se zdi, da je vaš izbor zelo omejen. Toda prav v teh omejitvah se skrivajo priložnosti za edinstvene in izvirne rešitve.
Pri Novak Sofas verjamemo v brezmejno kreativnost. Naša ponudba sodobnih sedežnih garnitur vključuje široko paleto barv, materialov in slogov, ki jih lahko prilagodimo vsem vašim željam. Ne glede na to, ali si želite prostorno sedežno garnituro za družinske večere ali pa majhen, a udoben počivalnik za sproščanje ob koncu dneva. Tu smo, da vam pomagamo uresničiti vaše sanje. Ali gre za sedežno, ki objema določen del hiše, recimo kamin? Ali pa sedežno, ki bo spadala v točno določen kotiček hiše, kjer ni pravih kotov? Ob vsaki taki nastali situaciji obstaja rešitev!

Pri Novak Sofas izdelujemo zofe in počivalnike po meri. Zofa, ki je edinstvena in se prilega vašemu slogu. Naša izkušena ekipa tapetnikov je tu, da vam pomaga pri vsakem koraku, od izbire materialov do končnega dizajna. Pri nas možnosti ne poznajo meja. Prepričani smo, da boste pri Novak Sofas našli popoln kos oblazinjenega pohištva, ki bo odražal vaš edinstveni slog in estetski okus.
Sedežna garnitura Lex
Foto: Matevž Paternoster
Sedežna garnitura Lucas
Foto: Matevž Paternoster

Preberite še ...

Sedežna garnitura Lex

Slaba izdelava

Slaba izdelava oblazinjenega pohištva pokvari izkušnjo vašega doma. Pri Novak Sofas je zadovoljstvo naših strank...
Sedežna garnitura Marcus

Unikaten dizajn

Pri Novak Sofas se zavedamo, da je unikaten dizajn ključen za ustvarjanje prostora, ki odraža...