LEX

sedežna garnitura po meri
Barve in tkanine
Barve sedežnih garnitur
Postavitve
Postavitve sedežne garniture
in vse izvedbe po vaši želji
Predviden čas izdelave 10-12 tednov
LEX je sedežna garnitura, ki je kot urbani nomad prilagojena sodobnemu načinu življenja. Modularna garnitura omogoča nešteto kombinacij postavitev naslonjal, ki bo navdušila vašo kreativno domišljijo. S premiki posamičnih delov garniture si boste lahko pričarali vedno novo obliko in ustvarili povsem nove ideje za sprostitev ali igro. LEX je vaš sopotnik v neskončno spreminjajočem se plesu urbane elegance, kjer je vsak trenutek avantura, ki samo čaka, da jo doživite. Trpežna konstrukcija in neverjetno udobne sedežne blazine vas bodo vsakič znova navduševale.

Sedežno garnituro lahko izdelamo v različnih materialih, barvah in postavitvah po meri vašega prostora. Končno postavitev sedežne garniture LEX pa določate sami. Med drugim je lahko v obliki črk U ali L, v dvo-, štirisedu ali postelji. Število postavitev je omejeno s številom modularnih delov. Izdelamo lahko tudi taburet in okrasne blazine po vaši izbiri.

Lifestyle z Lexom

Personalizirana izdelava sedežne garniture

PERSONALIZIRANA IZDELAVA SEDEŽNE GARNITURE

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali ter barvami, ki so na voljo v našem salonu.

Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.
Sedežna garnitura Lex
Sedežna garnitura Lex
Sedežna garnitura Lex
Sedežna garnitura Lex
Sedežna garnitura Lex
Sedežna garnitura Lex

Udobje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu

Skupaj z nami lahko najdete idealno sedežno garnituro, ki se bo prilagajala razmerju vašega telesa in telesu vaših družinskih članov.

Postavitve in oblika po meri vašega prostora

Izbirate lahko med različnimi postavitvami modulov, ki bodo ustvarili edinstveno formo sedežne garniture, prilagojene samo vam. Enako lahko prilagodimo tudi velikost in globino sedišč ali višino naslonjal.

Izbirajte med več kot 100 različnimi barvami

Barve sedežnih garnitur
Vse odtenke barv si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Izbirate lahko med več kot 350 vzorci blaga in usnja

Barve in materiali
Vse vzorce materialov in tkanin si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

PRIMERI IZDELANIH MODELOV LEX

Oglejte si različne primere, kako po meri izdelana sedežna garnitura zaživi v vašem bivalnem prostoru. Vsak model je zgodba zase. Z njegovo zasnovo se popolnoma prilagodimo vašim željam in danostim vašega doma.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

masivni les v kombinaciji z vezano ploščo, hrbtišča ojačana s Fe nosilci

NOGE

kovinske, višine 16 cm, črna, bronz ali sijaj izvedba, spodaj plastičen ščitnik tal

SEDIŠČE

žepkasto vzmetenje v kombinaciji s HR polnili

NASLON

visokokakovostno HR naslonsko polnilo

MATERIAL

aquaclean blago ali usnje po izbiri

POSTAVITEV

možne vse postavitve, prilagojene željam naročnika

DIMENZIJE

vse dimenzije prilagodimo željam naročnika

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Lex. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.