LUCAS

sedežna garnitura po meri
Barve in tkanine
Barve blaga sedežne garniture
Postavitve
Postavitve sedežne garniture
in vse izvedbe po vaši želji
Predviden čas izdelave 10-12 tednov
Vstopite v razkošno naročje domačnosti, ki jo pričara sedež­na garnitura LUCAS. Prvak med kraljevskimi sedežnimi garniturami vam nudi mehak objem razkošnih blazin, ki vas vabijo v svet popolnega udobja. LUCAS je ustvarjen za prostorno dnevno sobo, kjer impozantno nastopa kot osrednja točka in udobno središče vašega doma. Prostorne sedežne blazine so ergonomsko oblikovane in nudijo odlično oporo vašemu telesu, z mehkimi polnili pa ustvarjajo dodatno udobje. Vabljiva razkošnost omogoča, da vsi družinski člani na njej najdejo svoj kotiček maksimalnega udobja.

Police v hrbtišču in stranicah Lucasa za vašo najljubšo knjigo ali plastiko dajejo sestavu edinstveno osebno noto. Elegantno oblikovane police ne prinašajo samo praktičnosti, temveč tudi dodano estetsko vrednost, ki še posebej pride do izraza v večjih prostorih.


Sedežno garnituro lahko izdelamo v različnih materialih, barvah in postavitvah po meri vašega prostora. Lahko je izdelana tudi v obliki črk U ali L, v tro- ali dvosedu. Izdelamo lahko tudi počivalnik in taburet ter okrasne blazine po vaši izbiri. Možna je izvedba z ali brez polic.

Lifestyle z Lucasom

Personalizirana izdelava sedežne garniture

PERSONALIZIRANA IZDELAVA SEDEŽNE GARNITURE

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali ter barvami, ki so na voljo v našem salonu.

Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.
Sedežna garnitura Lucas
Sedežna garnitura Lucas
Sedežna garnitura Lucas

Udobje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu

Skupaj z nami lahko najdete idealno sedežno garnituro, ki se bo prilagajala razmerju vašega telesa in telesu vaših družinskih članov.

Postavitve in oblika po meri vašega prostora

Izbirate lahko med različnimi postavitvami modulov, ki bodo ustvarili edinstveno formo sedežne garniture, prilagojene samo vam. Enako lahko prilagodimo tudi velikost in globino sedišč ali višino naslonjal.

Izbirajte med več kot 100 različnimi barvami

Barve sedežnih garnitur
Vse odtenke barv si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Izbirate lahko med več kot 350 vzorci blaga in usnja

Barve in materiali
Vse vzorce materialov in tkanin si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

PRIMERI IZDELANIH MODELOV LUCAS

Oglejte si različne primere, kako po meri izdelana sedežna garnitura zaživi v vašem bivalnem prostoru. Vsak model je zgodba zase. Z njegovo zasnovo se popolnoma prilagodimo vašim željam in danostim vašega doma.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

masivno leseno ogrodje, žepkasto vzmetenje, HR polnila

NOGE

lesene, višina 4 cm

POLICE

kovinske police, prašno barvane, črna barva (niso obvezen element, izbira po želji)

SEDIŠČE

visokokakovostno HR polnilo

NASLON

visokokakovostno HR naslonsko polnilo

DEKORATIVNE BLAZINE

polnilo perje, dimenzije 50 x 50 cm, 30 x 70 cm ali po želji

MATERIAL

izbirate lahko med 350 vzorci blaga in usnja

DIMENZIJE

vse dimenzije prilagodimo željam naročnika

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Lucas. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.