OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.

SEDEŽNE GARNITURE NOVAK SOFAS –
SREDIŠČE IN PONOS VAŠEGA DOMA

Sedežna garnitura je središče vaše dnevne sobe, zato je pomembno, da se odločite za takšno, ki vam popolnoma ustreza in se prilagaja vašim prednostim ter življenjskemu slogu. Da vam olajšamo izbiro, smo za vas zbrali nekaj ključnih informacij, na katere morate biti pozorni pri izbiri.
Sedežna garnitura Marcus

Kaj pomeni sedežna garnitura po meri?

Če ste si kdaj želeli izdelano sedežno garnituro, vas pri Novak Sofas čaka prijetno presenečenje. Si predstavljate sedežno garnituro, ki je narejena po vaši meri? To pa ne pomeni samo po meri prostora, ampak tudi glede na razmerja vašega telesa in telesa vaših družinskih članov. Na primer, zelo visokemu moškemu, ki rad sedi na počivalniku in ima rad trše sedišče, bomo ta del posebej prilagodili po strukturi sedišča, razmerju hrbta in nog. Partnerki, ki je na primer manjše rasti in najraje zleknjena na trosed, kjer bere knjige ali gleda televizijo, pa ustreza mehkejša in udobnejša podlaga. Tudi temu izzivu smo zlahka kos.

Vse bolj so priljubljeni tudi veliki počivalniki, kjer se lahko brez težav skupaj udobno namestita dve osebi. Še niste našli sedežne, ki bi imela ustrezno velikost in udobje za vas? Če kdo, potem pri nas razumemo vse vrste želja po maksimalnem udobju. Želimo namreč ustvariti kos pohištva, ki vas objame s toplino, udobjem in eleganco ter nosi samo vaš podpis avtentičnosti.

Kaj pa sedežna garnitura po meri prostora? Tudi ta izziv je za nas zelo zanimiv in že rešen. Na primer, kako umestiti sedežno garnituro med steno in dimnikom? Morda pa bi želeli, da sedežna garnitura objame stensko oblogo dimnika? Tudi to brez težav uredimo. Izdelali jo bomo tako, da bo dajala vtis genialne ideje kot del odlične arhitekturne rešitve. Zagotavljala vam bo maksimalno udobje, prilagajala se bo prostoru in postala arhitekturna posebnost vašega prostora, na katero boste ponosni.

Sedežna garnitura – središče vašega domačega življenja


Najlepša preprostost bivanja je doma. In najboljše osebne zgodbe se zelo pogosto začnejo prav na sedežni garnituri. Najverjetneje ste že kdaj videli televizijske oglase in filme, ki prikazujejo sproščeno druženje. Kje je središče dogajanja? Na sedežni garnituri.

To je namreč prostor, kjer se lahko sproščeno in brezskrbno prepustite druženju s svojimi družinskimi člani ali pa samo preprostemu popoldanskemu počitku. Je tudi prostor, kjer odraščajo vaši otroci, se igrate s hišnimi ljubljenčki in organizirate rojstnodnevne zabave z vašimi prijatelji. Tam se tudi navija ob razburljivi tekmi ali pa drema po dobrem kosilu. Sedežna garnitura vas spremlja v vseh trenutkih vašega osebnega življenja. Zato je kakovost izdelave sedežne garniture tako zelo pomembna. Novak Sofas je izdelana za vse vaše življenjske izzive in prijetnosti. Kakovost in dizajn vam bosta služila za resnično dolgo obdobje. Ko pa bo kateri koli del postal dotrajan, vam ga bomo v naši delavnici z veseljem popravili in pomladili, da bo sedežna spet videti kot nova.
Sedežne garniture
Sedežne garniture. Ročna izdelava pohištva

Ročna izdelava, ki zagotavlja nesporno kakovost

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko izbirate med več kot 350 različnimi sodobnimi materiali in barvami, ki so na voljo v našem salonu. Ker je vsak kos izdelan po meri, z materialom in barvo, ki ste jo izbrali samo vi, bo tako sedežna garnitura Novak Sofas povsem unikatna. Na njej bo vaš podpis, ki ga ne boste našli pri nobenem drugem sosedu ali znancu.

Ker že vse življenje posvečamo izdelovanju sedežnih garnitur, natančno spremljamo sodobni razvoj trga, materialov in dizajna. Vse bolj zahteven ritem življenja vedno znova preoblikuje tudi potrebe sodobnega človeka, ki ga popolnoma razumemo in zato zanj želimo soustvariti najboljše pogoje za idealno bivanje v svojem domu. Vse to pa vam Novak Sofa nedvomno tudi omogoča.

Trajnost

Pri izdelavi naših sedežnih garnitur že leta razmišljamo in delujemo trajnostno. Prav zato izdelujemo brezčasne pohištvene kose, ki so narejeni tako kakovostno, da jih lahko uporabljate desetletja in vam jih ni treba po krajšem obdobju zamenjati zaradi dotrajanosti ali modne muhe, kot je to pogosto pri nizkocenovnih ponudnikih. Pri tem uporabljamo materiale, ki so naravni, razgradljivi ali pa imajo možnost recikliranja. Po želji vam izdelamo sedežno garnituro z materialom iz recikliranih plastenk. Vse naše kose je možno tudi popraviti, kar uredimo v lastni delavnici, s čimer pripomoremo k zmanjšanju odpadkov in ponovni uporabi obstoječih kosov. Aktivno se trudimo k zmanjšanju negativnih vplivov na okolje in posledično skrbimo za boljši planet.
Sedežne garniture. Trajnostni material