MARCUS

sedežna garnitura po meri
Barve in tkanine
Barve sedežnih garnitur
Postavitve
Postavitve sedežne garniture
in vse izvedbe po vaši želji
Predviden čas izdelave 10-12 tednov
Ste ljubitelji vrhunskega dizajna? Predstavljajte si estetsko dovršeno sedežno garnituro v svojem domu, ki vas vabi v udoben objem. Skladno oblikovane linije združujejo mediteransko šarmantnost in skandinavsko preprostost. S svojim svežim izgledom vas vabi, da se sprostite na lebdečem zatočišču v središču vašega doma, kjer se udobje prepleta z eleganco in toplino. Idealna je za zahtevne uporabnike, ki jim je udobje sedenja enako pomembno kot sam videz sedežne garniture. Odlikujejo jo stabilna lesena konstrukcija, mehka sedežna polnila ter vrhunski materiali, ki omogočajo dolgoletno uporabo ter odpornost proti madežem.

Sedežno garnituro lahko izdelamo v različnih materialih, barvah in postavitvah po meri vašega prostora. Lahko je izdelana tudi v obliki črk U ali L, v tro- ali dvosedu. Izdelamo lahko tudi počivalnik in taburet ter okrasne blazine po vaši izbiri.

Lifestyle z Marcusom

Personalizirana izdelava sedežne garniture

PERSONALIZIRANA IZDELAVA SEDEŽNE GARNITURE

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali ter barvami, ki so na voljo v našem salonu.

Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.
Sedežna garnitura Marcus
Sedežna garnitura Marcus
Sedežna garnitura Marcus

Udobje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu

Skupaj z nami lahko najdete idealno sedežno garnituro, ki se bo prilagajala razmerju vašega telesa in telesu vaših družinskih članov.

Postavitve in oblika po meri vašega prostora

Izbirate lahko med različnimi postavitvami modulov, ki bodo ustvarili edinstveno formo sedežne garniture, prilagojene samo vam. Enako lahko prilagodimo tudi velikost in globino sedišč ali višino naslonjal.

Izbirajte med več kot 100 različnimi barvami

Barve sedežnih garnitur
Vse odtenke barv si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Izbirate lahko med več kot 350 vzorci blaga in usnja

Barve in materiali
Vse vzorce materialov in tkanin si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

PRIMERI IZDELANIH MODELOV MARCUS

Oglejte si različne primere, kako po meri izdelana sedežna garnitura zaživi v vašem bivalnem prostoru. Vsak model je zgodba zase. Z njegovo zasnovo se popolnoma prilagodimo vašim željam in danostim vašega doma.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

masiven les in vezana plošča

NOGE

kovina, višine 16 cm, prašno barvana

SEDEŽNE BLAZINE

žepkasto vzmetenje v kombinaciji z visokokakovostnimi HR polnili

NASLON

visokokakovostno HR polnilo, naslonske blazine, polnilo perje

MATERIAL

izbirate lahko med 350 vzorci blaga in usnja

POSTAVITEV

možne vse postavitve, prilagojene željam naročnika

DIMENZIJE

vse dimenzije prilagodimo željam naročnika

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Marcus. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.