Sedežna garnitura Janus

JANUS

sedežna garnitura po meri
Barve in tkanine
Barve sedežnih garnitur
Postavitve
Postavitve sedežne garniture
in vse izvedbe po vaši želji
Predviden čas izdelave 10-12 tednov
Sedežna garnitura JANUS je idealna izbira za tiste, ki želijo sodobno in minimalistično obliko z veliko topline ter udobja. Z nižjimi naslonjali poudarja linijo horizontalne elegance in daje prostoru občutek zračnosti ter širine. Tanke elegantne noge ustvarjajo občutek lebdenja. Na videz tanki elementi so narejeni iz močne konstrukcije, ki zagotavlja nesporno stabilnost. JANUS predstavlja popolno harmonijo med funkcionalnostjo in sodobnim dizajnom, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje lepote in udobja.

Sedežno garnituro lahko izdelamo v različnih materialih, barvah in postavitvah po meri vašega prostora. Lahko je izdelana tudi v obliki črk U ali L, v tro- ali dvosedu. Izdelamo lahko tudi počivalnik in taburet ter okrasne blazine po vaši izbiri.
Sedežna garnitura Janus
Sedežna garnitura Janus
Sedežna garnitura Janus
Personalizirana izdelava sedežne garniture

PERSONALIZIRANA IZDELAVA SEDEŽNE GARNITURE

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali ter barvami, ki so na voljo v našem salonu.

Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

Udobje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu

Skupaj z nami lahko najdete idealno sedežno garnituro, ki se bo prilagajala razmerju vašega telesa in telesu vaših družinskih članov.

Postavitve in oblika po meri vašega prostora

Izbirate lahko med različnimi postavitvami modulov, ki bodo ustvarili edinstveno formo sedežne garniture, prilagojene samo vam. Enako lahko prilagodimo tudi velikost in globino sedišč ali višino naslonjal.

Izbirajte med več kot 100 različnimi barvami

Barve sedežnih garnitur
Vse odtenke barv si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Izbirate lahko med več kot 350 vzorci blaga in usnja

Barve in materiali
Vse vzorce materialov in tkanin si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

masiven les in vezana plošča

NOGE

kovina, višine 16 cm, prašno barvana

SEDIŠČE

žepkasto vzmetenje v kombinaciji z visokokakovostnimi HR polnili

NASLON

visokokakovostno HR polnilo, naslonske blazine, polnilo perje

MATERIAL

izbirate lahko med 350 vzorci blaga in usnja

POSTAVITEV

možne vse postavitve, prilagojene željam naročnika

DIMENZIJE

vse dimenzije prilagodimo željam naročnika

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Janus. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.