USTVARJAMO BREZČASNO POHIŠTVO IN SOUSTVARJAMO BOLJŠI PLANET

USTVARJAMO BREZČASNO POHIŠTVO IN SOUSTVARJAMO BOLJŠI PLANET.

Kot podjetje smo močno zavezani k trajnosti, kar se odraža v vsakem koraku našega delovanja. Pohištvo že od samih začetkov izdelujemo ročno in pri tem uporabljamo najkakovostnejše materiale, kar omogoča, da so naši izdelki trajnejši.
Pri tem se osredotočamo na ročno izdelavo, ki nam omogoča, da se popolnoma približamo vašim željam in bivanjskim razmeram. Vsak kos pohištva, ki ga ustvarimo, je edinstven in popolnoma prilagojen vašemu okusu.

V našem prizadevanju za trajnost uporabljamo naravne lesene konstrukcije in kakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo naših izdelkov. Verjamemo, da lahko s temi majhnimi koraki naredimo velike spremembe in prispevamo k dobrobiti družbe ter ohranjanju našega planeta.

Staro sedežno garnituro vam brezplačno odpeljemo in poskrbimo, da je dostavljena v reciklažni center.

Iz ostankov blaga šivamo blazine, copate in druge dekorativne elemente. Na željo stranke omogočamo izdelavo iz trajnostnih materialov, kot je blago iz recikliranih plastenk.
Trajnostno pohištvo
Sedežne garniture. Trajnostni material

Naravi prijazni materiali

Pri izdelavi naših sedežnih garnitur že leta razmišljamo in delujemo trajnostno. Zato izdelujemo brezčasne pohištvene kose, ki so narejeni tako kakovostno, da jih lahko uporabljate desetletja in jih ni treba po krajšem obdobju zamenjati zaradi dotrajanosti ali trenutne modne muhe, kot je to pogosto pri nizkocenovnih ponudnikih.

Pri tem uporabljamo materiale, ki so naravni, razgradljivi ali pa imajo možnost recikliranja. Po želji vam izdelamo sedežno garnituro z materialom iz recikliranih plastenk. Vse naše kose je mogoče tudi popraviti, kar uredimo v lastni delavnici ter s tem pripomoremo k zmanjšanju smeti in ponovni uporabi obstoječih kosov. Aktivno se trudimo za zmanjševanje negativnih vplivov na okolje in posledično skrbimo za boljši planet.

Ročna izdelava

Že od samih začetkov naše pohištvo izdelujemo ročno, iz najkakovostnejših materialov, zaradi česar so trajnejši.

Ročna izdelava nam omogoča, da se popolnoma približamo vašim željam in bivanjskim razmeram. Tako lahko ustvarimo kose pohištva, ki so edinstveni in popolnoma prilagojeni vašim željam ter okolju, v katerem bivate. Hkrati se z ročno izdelavo lahko posvetimo najmanjšim detajlom, kar nam omogoča dosegati vrhunske rezultate in zagotavljati, da je vsak kos pohištva usklajen z vašimi pričakovanji.
Ročno izdelano pohištvo

USTVARJAMO BREZČASNO POHIŠTVO IN SOUSTVARJAMO BOLJŠI PLANET

Trajnostno pohištvo. Naravna lesena konstrukcija pohištva
Trajnostno pohištvo. Naravna lesena konstrukcija pohištva
Trajnostno pohištvo. Naravna lesena konstrukcija pohištva

Ročna izdelava

Kakovostni materiali, ki trajajo

Naravna lesena konstrukcija

Zagotovljeno popravilo po dotrajanosti kavča

Možnost izbire recikliranih materialov

Možnost odvoza starih sedežnih garnitur

VAS ZANIMA VEČ?

Vabimo vas, da obiščete naš razstavni salon, rezervirate posvet z nami ali nas pokličete. Z veseljem vam bomo svetovali!