PERSONALIZACIJA

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali in barvami, ki so na voljo v našem salonu.
Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

Osnovnim modelom pohištva je mogoče določiti število in dimenzije posameznih elementov, trdoto oblazinjenja, obliko nog, material ter barvo tkanine.

Izberite osnovni model

Izberite velikost in število modulov

Sedežno garnituro prilagodimo meram in udobju vašega telesa

Izberite material (tkanino)

Izberite barvo

Čestitamo! Ustvarili ste unikatno sedežno garnituro, prilagojeno samo vam!

PERSONALIZACIJA PO MERI

Vsaka dnevna soba ima svoje prostorske zakonitosti, tako kot vaša. Iščete sedežno garnituro, ki bo popolnoma ustrezala vašemu prostoru in se težko znajdete med standardno ponudbo? Potem je prava rešitev za vas sedežna garnitura, izdelana po meri. 
To pomeni, da vaš prostor natančno premerimo in vam osebno svetujemo, kakšna sedežna garnitura bi bila najprimernejša. Skupaj izberemo takšno, da bo omogočala kar najboljši funkcionalni izkoristek prostora in hkrati poudarila značaj vašega arhitekturnega sloga.

Sedežne garniture ne izdelamo samo po meri (širina, višina in dolžina), ampak se lotimo tudi posebnih izzivov, kot so:
Radi imamo izzive, zato se lahko prilagodimo vsem zahtevam vašega prostora.

Z veseljem vam pomagamo. Pišite nam ali pa nas pokličite na: 
Personalizirana sedežna garnitura
Personalizirana sedežna garnitura
Personalizirana sedežna garnitura

ROČNO IZDELANO

Že od samih začetkov naše pohištvo izdelujemo ročno, iz najkakovostnejših materialov, zaradi česar so trajnejši.

Ročna izdelava nam omogoča, da se popolnoma približamo vašim željam in bivanjskim razmeram. Tako lahko ustvarimo kose pohištva, ki so edinstveni in popolnoma prilagojeni vašim željam ter okolju, v katerem bivate. Hkrati se z ročno izdelavo lahko posvetimo najmanjšim detajlom, kar nam omogoča dosegati vrhunske rezultate in zagotavljati, da je vsak kos pohištva usklajen z vašimi pričakovanji.

VAS ZANIMA VEČ?

Vabimo vas, da obiščete naš razstavni salon, rezervirate posvet z nami ali nas pokličete. Z veseljem vam bomo svetovali!