TRADICIJA ŽE OD LETA 1980

Pohištvo narejeno v Sloveniji
Kot močno slovensko družinsko podjetje se zavedamo edinstvene mešanice predanosti, zvestobe in skupne vizije, kar spodbuja močan občutek zavezanosti kakovosti in zadovoljstva strank. Naša družinska vez se pogosto odraža v učinkoviti komunikaciji in sprejemanju odločitev, kar omogoča večjo agilnost in prilagodljivost na dinamičnem trgu. Poleg tega osebni pristop in vrednote, ki se prenašajo iz generacije v generacijo, vnašajo pristnost in zaupanje ter tako ustvarjajo trajne vezi s strankami in poslovnimi partnerji.
Naj bodo zahteve kupcev še tako visoke, pri Novakovih vedno stremimo k brezkompromisni kakovosti, vrhunskim dizajnom in vašemu zadovoljstvu.
Ekipa Novak. Družinsko podjetje

MOJSTRSTVO

Oče in ded, mojster tapetnik Jože Novak, je leta 1980 začel z lastno tapetniško obrtjo v majhni delavnici v Slapah pri Ljubljani. Njegova načela so bila jasna: svojim strankam ponuditi kakovostno ročno izdelano oblazinjeno pohištvo, dovršenih oblik in z brezhibno izdelanimi detajli. Zanj značilne lastnosti so bile natančnost, vestnost, zagnanost in doslednost, ki ni popuščala do zadnje podrobnosti.


Izdelati popoln kos oblazinjenega pohištva je bila obljuba, ki je ni nikoli prelomil. Stranke so se nanj vedno zanesle in veljalo je, da bo njegov izdelek vedno presegel pričakovanja. Svoje bogato mojstrsko znanje je prenesel na poznejše generacije, ki danes z enako predanostjo in z ekipo izurjenih sodelavcev nadaljujemo očetovo vizijo. 
Jože Novak. Družinsko podjetje

DANES

S pomočjo novih tehnologij in s svežim oblikovalskim pristopom smo prerasli okvire domače obrti ter uspešno delujemo tako na domačem kot na tujih trgih. Natančnost pri izdelavi je zato še vedno za nas brezkompromisna. Pri tem se nenehno izobražujemo in prilagajamo spremembam ter zahtevam hitro spreminjajočega se sodobnega sveta. Veliko vlagamo v razvoj dizajna in kakovostnih materialov ter sledimo svetovnim trendom.

Razumemo, da je sodobni človek vpet v zahtevne vsakodnevne aktivnosti in si zato zasluži udoben, predvsem pa mehek pristanek v toplem objemu svojega doma. Rešitev je po meri narejena sedežna garnitura, ki predstavlja središče vašega bivanja. Pri Novak Sofas pa za to poskrbimo z največjim zadovoljstvom.
Izdelovanje pohištva. Naša zgodba
Izdelovanje pohištva. Naša zgodba
Izdelovanje pohištva. Naša zgodba

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE PRI NAS?

Z vami se vedno osebno pogovorimo in svetujemo, v ponudbo pa sta vedno vključena tudi dostava in montaža. Seznanjeni smo s sodobnimi trendi in založeni z najboljšimi materiali svetovnega trga. Ob tem pa ustvarjamo svoje vizije, hkrati pa v sodelovanju z oblikovalci in arhitekti oblikujemo lastne rešitve za izzive sodobnega bivanja. Da smo pri tem uspešni, dokazujejo tudi številne nagrade, ki smo jih prejeli za svoje izdelke.
Reddot design award
Društvo oblikovalcev Slovenije. Pohištvo leta 2016

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.