OSTALI IZDELKI

POČIVALNIKI

Izpopolnite udobje in slog vašega doma s počivalnikom, ki ne bo le vabil k sprostitvi, temveč bo vašemu bivalnemu prostoru dodal tudi pridih elegance. Vrhunski dizajn s stabilno konstrukcijo in udobnim oblazinjenjem obljublja, da bo popolna cona sprostitve po dolgem dnevu, hkrati pa bo pomembno dodal k estetski privlačnosti vašega doma. Privoščite si razkošje udobja in prefinjenosti z elegantnim počivalnikom Novak Sofas.

BARSKI STOLI

Naši elegantni in kakovostni barski stoli so ustvarjeni po vaših željah in potrebah ter so popolna dopolnitev vsake kuhinje, jedilnice, bara ali gostinskega lokala. Kromiran podstavek zagotavlja odlično stabilnost in nosilnost, hkrati pa zaradi sodobnega in premišljenega oblikovanja deluje izjemno lahkotno in harmonično. Vsak model lahko dodatno prilagodimo vašim željam in okusu, zato lahko ustvarimo barski stol, ki bo popolnoma izpolnil vaša pričakovanja.
Postelje Novak

POSTELJE

Privoščite si popolno sprostitev z elegantno in udobno oblazinjeno posteljo. Njene mehko oblazinjenje stranice ponujajo neprimerljivo udobje in eleganco. Ustvarite svežo estetsko nadgradnjo vaše spalnice in prispevajte k dobremu počutju z razkošno oblazinjeno posteljo, ki združuje slog in udobje za popolno spalno zavetje.

GOOGY

Otroški gugalni konjiček Googy, ki sta ga zasnovali in izdelali podjetji Novak in Wilsonic Design, je bil zasnovan in ustvarjen kot odgovor na potrebo po mehkejši, varnejši in na splošno udobnejši različici tradicionalnega gugalnega konjička. Kljub temu ohranja še vse tiste čudovite lastnosti staromodnega konjička za malčke, ki jim nudi ure zadovoljive zabave in uživanja. Spoznajte z Red dot award nagrajeni Googy.
Googyja lahko naročite v dveh različnih velikostih (mali in veliki). Izbirate pa lahko tudi med različnimi barvami in materiali, ki se bodo skladali s podobo vašega prostora.

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.