Počivalnik Jon

JON

počivalnik
Barve in tkanine
Barve sedežnih garnitur
Ergonomski počivalnik za najzahtevnejše uporabnike, ki cenijo vrhunski dizajn in maksimalno udobje. Počivalnik JON je združitev stola, počivalnika in ležišča hkrati. Mehanizem z dvema motorjema omogoča ločeno ali skupno nagibanje hrbtišča in nog. Z enostavnim pritiskom na gumb se stol v elegantni potezi spremeni v udobno popoldansko ležišče. S popolnim ergonomskim hrbtiščem nudi oporo vaši hrbtenici, kar omogoča ure in ure udobnega sedenja, ali pa vas prijetno zaziblje v popoldanski spanec. Kakovosten mehanizem in vrhunska izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo počivalnika.

Počivalnik, ki ne bo razvajal samo vašega telesa, ampak bo dodal nepozaben značaj arhitekturnemu slogu vašega doma. Možna je izdelava v različnih materialih in barvah po vaši želji.
Počivalnik Jon
Počivalnik Jon
Počivalnik Jon

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

kovinsko, mehanizem z dvema motorjema za regulacijo naslona in nog

PODNOŽJE

kovinsko, vrtljivo

SEDIŠČE

elastične oprti, visokokakovostno HR polnilo

NASLON

visokokakovostno HR naslonsko polnilo

MATERIAL

izbirate lahko med 350 vzorci blaga in usnja

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Marcus. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.