Sedežna garnitura Nal

NAL

sedežna garnitura po meri
Barve in tkanine
Barve sedežnih garnitur
Postavitve
Postavitve sedežne garniture
in vse izvedbe po vaši želji
Predviden čas izdelave 10-12 tednov
Sedežna garnitura NAL vnaša mladostno svežino v vaš dom s svojo igrivo fleksibilnostjo in obliko. Premična garnitura vam omogoča, da ustvarjate neskončne kombinacije postavitev in prilagoditev. Zasnovana je za vse kreativne duše, ki rade svoj prostor večkrat preoblikujejo in posodabljajo. V hipu se lahko spremeni v dvojni počivalnik ali udobno ležišče.

Sedežno garnituro lahko izdelamo v različnih materialih, barvah in postavitvah po meri vašega prostora. Lahko je izdelana tudi v obliki črke L, v trosedu ali dvosedu. Izdelamo pa lahko tudi počivalnik, taburet in okrasne blazine.
Personalizirana izdelava sedežne garniture

PERSONALIZIRANA IZDELAVA SEDEŽNE GARNITURE

Vsak izdelek je izdelan po meri in ročno, pri čemer lahko naročnik izbira med različnimi sodobnimi materiali ter barvami, ki so na voljo v našem salonu.

Ponosni smo na to, da lahko sodelujemo pri uresničevanju vaših sanj, zato vas vabimo, da z nami delite svojo vizijo. Dovolite nam, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost in izpolnil vaše najgloblje želje. Pri nas vaša izkušnja ni le nakup, temveč pravo ustvarjanje vaše lastne zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

Udobje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu

Skupaj z nami lahko najdete idealno sedežno garnituro, ki se bo prilagajala razmerju vašega telesa in telesu vaših družinskih članov.

Postavitve in oblika po meri vašega prostora

Izbirate lahko med različnimi postavitvami modulov, ki bodo ustvarili edinstveno formo sedežne garniture, prilagojene samo vam. Enako lahko prilagodimo tudi velikost in globino sedišč ali višino naslonjal.

Izbirajte med več kot 100 različnimi barvami

Barve sedežnih garnitur
Vse odtenke barv si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

Izbirate lahko med več kot 350 vzorci blaga in usnja

Barve in materiali
Vse vzorce materialov in tkanin si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ter se na podlagi tega odločite za tisto, ki vam bo najbolj ustrezala.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

OGRODJE

masivno leseno ogrodje, elastične oprti, HR polnila

NOGE

noge in kolesa višine 12 cm, krom, tekalna površina koles iz sive silikonske gume z zavoro

SEDIŠČE

visokokakovostno HR polnilo

NASLON

vezana plošča, preklopni mehanizem, visokokakovostno HR naslonsko polnilo

MATERIAL

izbirate lahko med 350 vzorci blaga in usnja

POSTAVITEV

mmožne vse postavitve, prilagojene željam naročnika

DIMENZIJE

vse dimenzije prilagodimo željam naročnika

TEHNIČNA RISBA

Sedežna garnitura Nal. Tehnična risba sedežne garniture

OBIŠČITE NAS

Vabimo vas, da z nami delite svojo vizijo in nam dovolite, da ustvarimo kos pohištva, ki bo odražal vašo edinstvenost ter izpolnil vaše najgloblje želje. Z nami vaša izkušnja ni samo nakup, ampak ustvarjanje vaše edinstvene zgodbe udobja in lepote v vašem domu.

S sedežnimi garniturami pišemo najlepše zgodbe vašega doma.